Aankoop

Aankoop van een woning

Aankoop

Wanneer u een huis gaat kopen kan de begeleiding van een ervaren deskundige wenselijk zijn. Bij ons bent u aan het goede adres.

Uw woonwensen
In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bespreken wij de wensen met betrekking tot uw toekomstige woning. Uw wensen worden vastgelegd in een opdracht tot bemiddeling bij koop van onroerende zaken, welke overigens op basis is van No Cure, No Pay. Wij houden u op de hoogte van het actuele woningaanbod in uw prijsklasse en geven u de informatie door via telefoon, telefax of e- mail.

Als VBO makelaar hebben wij toegang tot diverse netwerken waarop het meest actuele woningaanbod te vinden is.

Bezichtigen
Zodra u belangstelling toont voor een bepaalde woning, maken wij een afspraak om de woning met u te bezichtigen. Tijdens de bezichtiging worden belangrijke notities van de woning gemaakt. Deze notities bespreekt de aankoopmakelaar samen met u aan het einde van de bezichtiging. Aan de orde komt onder andere de bouwkundige staat, de werkelijke waarde, de courantheid en omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan.

Onderhandelingen
Indien u wilt overgaan tot aankoop van de woning, brengen wij namens u een schriftelijk bod uit, waarin de condities waaronder u de woning wilt kopen zijn vastgelegd. Daarbij kunt u denken aan zogenaamde ontbindende voorwaarden, datum oplevering, roerende zaken en notariskeuze. Wij voeren de gehele onderhandelingen namens u, en bespreken elke stap met u.

Koopovereenkomst
Zodra de koopovereenkomst gesloten is, wordt de koopakte opgemaakt waarbij wij nauwkeurig controleren of de gemaakte afspraken zijn opgenomen.
De koopakte wordt, nadat deze door koper en verkoper is ondertekend, naar de notaris van uw keuze gestuurd.

Kort voor de notariële overdracht wordt uw woning nogmaals door ons geïnspecteerd, dit om eventuele misverstanden na de overdracht te voorkomen. Ook na de notariële overdracht blijven wij klaarstaan om u te adviseren.


Tarief
Ons tarief voor deze dienstverlening is € 1.815,- in geval van een daadwerkelijke aankoop.


Contact
Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen.
Een aankoopmakelaar neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.


Voor heldere, onafhankelijke woningtaxaties, zeven dagen per week tot uw dienst. Vraag uw Taxatie aan